Vi går tillbaka i utvecklingen!

Läste ett nyhetsinlägg att Tyskland ska införa kupéer på tåg som enbart är till för kvinnor. detta görs för att kvinnor inte ska behöva bli utsatt för övergrepp och bli antastade av män. Nu har det gått för långt, vi kan inte isolera kvinnor från världen och tro att vi på detta sätt löser det egentliga problemet. Vi har på ett ögonblick kastat oss själva tillbaka i utvecklingen och det är en skrämmande situation. Vi kan inte acceptera och tolerera att kvinnor ska isoleras för att vi ska känna oss trygga.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

 1. Olle

  Detta är en fruktansvärd utveckling, detta är också en tråkig utveckling för oss män som blir dragna över en kam.
  Men den utveckling som skett med invandring av framförallt män med en snedvriden syn på kvinnan blir det på detta sätt.
  Antar att man blir ansedd som rasist när man uttrycker sig så här ,speciellt av den så kallade feministiska regering som sitter vid makten idag.
  Det finns givetvis svenska män som också beter sig som svin men min sambo går inte längre till simhallen efter 4 st närmanden från flyktingar.
  Sen har också tidigare regering och sittande regering nedmonterat vårt rättsväsende som inte har resurser att klara sina åtaganden.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tycker inte att vi ska dra alla män över en kam och generalisera, så ser det inte ut. Vi måste vara ännu mer tydliga mot de som inte förstår hur man uppför sig i vårt land. Vårt rättsväsende måste vara ännu mer tydlig. Det kan inte vara rasistiskt att anse att bor vi i Sverige så är det våra lagar, regler och traditioner som gäller.

 2. Ricco

  Du behöver inte gå så långt som till Tyskland för att läsa om problematiken med massinvandringen. Det räcker om du läser på lite lokala Facebook inlägg från unga tjejer som inte känner sig trygg i lilla Lycksele längre. Jag läste senast igår 2 stycken långa inlägg från 2 tjejer som berättar hur unga män från asylboendet på cityhotellet sprungit upp dem sent på kvällor och tafsat på den och försökt kyssa dem.

  Det här är en verkligehet som vi måste acceptera. Eftersom våra politiker inte begriper att de människor som kommer hit från Afrika lever i en annan tidsålder än vi. Men folk verkar ha väldigt svårt att begripa detta faktum.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det här är en verklighet som vi inte alls måste acceptera. Jag kan hålla med om att vi är naiva och lite blåögda som tror att det mesta löser sig av sig självt men vi kan inte acceptera att de regler, lagar och traditioner vi har i Sverige inte efterlevs. Vi måste ställa ännu högre krav på vårt rättsväsende, vi måste våga ha ännu mer civilkurage och säga ifrån när vi ser saker som sker som inte är OK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.