Trist med en snedvriden bild!

Det är intressant att se hur den rödgröna regeringen med statsminister Stefan Löfven i spetsen slår sig för bröstet och lyfter fram de stora satsningar som nu görs på kommuner och landsting. Det är givetvis positivt att kommuner och landsting får extra tillskott för att hantera de utmaningar de står inför men det är lite trist att höra hur de anser att dessa satsningar är något unikt i kontrast enligt regeringen till de skattesänkningar som Alliansregeringen enbart presenterade. Den bild som den rödgröna regeringen vill peka på är inte överensstämmande med verkligheten och jag tycker det är trist när man väljer att lyfta fram valda delar som leder till en snedvriden bild. Stefan Löfven säger att välfärden bidrar till arbete och tillväxt, ja till viss del har han rätt, men han nämner inte grundfundamentet att vår välfärd är helt beroende av att alla som arbetar betalar skatt!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. Bergis

    Fredrik Reinfeldt öppnade dörrarna till Sverige. Lyckosökare från hela världen sökte sig hit i hopp om ett bättre liv. Nu står vi med resultatet och kostnaderna. Snälla! När du skriver ”utmaningar”, skriv istället ”problem”.

  2. John

    Men hur ska du förklara å våga ifrågasätta ditt eget parti i fråga om skattemoralen nu när Skatteverkets personal som är närstående till Reinfeldts parti har varnat om UG-S granskning om skattemoralen . Jag anser tvärt emot Reinfeldt att de behövs fler som betalar skatt när de jobbar å inte fler som jobbar å betalar skatt .

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Du har dina konspirationsteorier och vill du tro på dom så är det din sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.