(S)orgligt att se!

Vi får de ministrar vi förtjänar, det är alldelsens tydligt efter att ha sett sjukvårdsminister Gabriel Wikström i en intervju om den stora utmaningen inom den svenska välfärden med alla asylsökande som är i stort behov av stöd och hjälp. Vi har en minister som står och mumlar fram ett mantra om att den rödgröna regeringen satsat 10 miljarder kronor till alla Sveriges kommuner. Han glömmer bort att säga att dessa miljarder är en kompensation till de kommuner som tagit ett stort ansvar för alla asylsökande och inte en nivåhöjning för alla kommuner. Vi har en minister som istället går till helt ogrundad anklagelse mot Alliansen om påstådda skattesänkningar och återigen lyfter fram den påstådda satsningen på 10 miljarder kronor till alla kommuner. Det är verkligen sorgligt att se!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Klarsynt, tänk om du klarade att rikta denna analytiska förmåga mot er egen politik. Tveksamt att du klarar det för du skulle nog skämmas för vad du står för

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag funderar vem det är som ska skämmas, jag gör det inte. Det finns företrädare för alla politiska partier som är bättre och sämre, det innebär inte att alla ska generaliseras och dras över samma kam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.