Partiledaren på besök!

I lördags hade Nya Moderaterna i Västerbotten länsförbundsstämma. En välbesökt stämma eftersom vår partiledare Anna Kinberg Batra var med och talade inför stämman. Anna pratade om de stora utmaningar vi står inför och att den politik vi har måste anpassas efter hur verkligheten ser ut. Det är så tydligt att den rödgröna regeringen tappat greppet om situationen och kommer med en budget som inte alls håller måttet för att möta den verklighet vi befinner oss i. Anna lyfta fram skolan som en betydelsefull del i satsningar samtidigt som jobbpolitiken alltid måste stå i centrum. Redan nu ser vi att antalet utlandsfödda är en majoritet bland våra arbetssökande och här måste vi lyckas bättre att validera och ta vara på den kunskap som de redan har skaffat sig.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.