Saknar självinsikt!

Den senaste veckan har media fyllts av rapporteringar om den nu fd bostadsminister Mehmet Kaplans olika uttalanden och hans möten med extrema muslimska rörelser. Det är ett underligt agerande av Kaplans ansvariga chef statsminister Stefan Löfven som under den gågna veckan inte uttalat sig en gång. Istället meddelar Löfven att han beviljat Kaplans entledigande som statsråd och efter det lyfter fram alla positiva sidor hos den fd bostadsminstern. Hur politiskt korrekt får man vara? Det som är mest skrämmande i denna fråga är att många försvarar Kaplans agerande, Åsa Romson bortförklarar hans beteende på ett naivt sätt. Mehmet Kaplan själv måste helt sakna självinsikt då han inte tar åt sig den kritik som framförts och försvarar sig istället genom att säga ” Den jag är har blivit ifrågasatt och det står i vägen för det som krävs för att utföra uppdraget. Jag har därför begärt att entledigas” Återigen kan jag konstatera att vi får de ministrar vi förtjänar!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Leif

  När man representerar ett parti där Carl Bildt är medlem och aktiv och skriva saker om att sakna självinsikt.

  Bör man inte ta på sig dumstruten då?

  Bra att ”vi” rensar upp, har ni modet att rensa upp på er kant?

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag funderar vem som ska ta på sig dumstrut. Inte är det jag! Att ha politiker som inte hälsar på kvinnor, att ha politiker som öppet umgås med terrorister och inte förstår att det är fel. Fortsätt att rensa så kanske du inser hur verkligheten ser ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.