Nu räcker det!

Det fortsätter att storma kring Miljöpartiet. Ett parti som sitter i regering och som är ett av två partier som förväntas ska leda vårt land. Är det inte dags att bryta samarbetet med Miljöpartiet och ägna tid och kraft åt de utmaningar vi behöver hantera i Sverige. Yasri Khan var nominerad in i Miljöpartiets partistyrelse. Khan intervjuades om sin partikollega Kaplans dåliga omdöme att umgås med terrorister och efter intervjun vägrade Khan att ta den kvinnliga reportern i hand. Khan var uppfostrad att inte hälsa på kvinnor eftersom det anses som en intim handling. Nu räcker det! I Sverige är män och kvinnor lika värda och här hälsar vi på varandra av respekt. Vi kan inte ha politiker som ska vara medlemmar i ett statsbärande parti som inte har respekt för hälften av den svenska befolkningen. Tack för att han klev av sina uppdrag!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

 1. Jonas Gustavsson

  Problemet är att vi inte får diskutera vad islam egentligen är!
  För säger man sanningen om islam så blir man anmäld för hets mot folkgrupp.
  Trotts att det är 100% ren fakta om islam.

  Det kan du ta dig an att försöka få bort den där sjuka inskränkningen av yttrandefriheten!

  För det är inget nytt att muslimer inte hälsar på kvinnor för att de ses som orena, det är inget nytt att kvinnan skall hålla sig i hemmet och mannen sköter allt utanför, det är inget nytt att Jihad betyder heligt krig mot Kafuhrs och det är därför de gör allt för att utrota de otrogna (sådana som du och jag med andra ord), det är ingen nyhet att enda sättet att ta sig ur ”religionen” islam är att Dö.
  Efter terrordåden i Bryssel kom det fram att denne ”svensk” har skyddats av ”vanliga” muslimer och undanhållit honnom rättvisan.
  När dåden skett så säger borgmästaren i stan att de flesta Muslimer jublade efter dåden…

  VARFÖR i helvette skall det va bra för Lycksele att ta emot sådana människor?
  Finns det ingen karl som är man nog att ställa sig och och säga ifrån?!

  Gällande MP, kan du inte förvänta dig mer av två st, fridolin & rom-son som erkännt att de använt droger!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.