Spännande att vara en del av detta!

Lycksele kommun är sedan den 1 januari en förvaltning. Det har inneburit många och långa diskussioner, förhandlingar och lett till frågeställningar som inneburit ännu fler diskussioner. Det har med andra ord varit en process. Denna process har nu landat i en ny organisation. Jag måste erkänna att jag har haft mina tveksamma stunder över hur detta ska landa men nu har det gått fyra månader, vilket i sig är en kort period , men jag kan redan nu se många tydliga positiva förändringar i kommunen. Socialnämnden har tre verksamhetschefer att diskutera med och det är en tung nämnd med svåra ställningstaganden och jag kan på kort tid se en förändrad inställning, en vilja att tänka nytt, se andra möjligheter och ifrågasätta strukturer. Allt detta har tydligt visat sig i en betydligt mer stabil ekonomi. Det är spännande att vara en del av detta!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.