Rätt verktyg för att främja företagande!

Jag måste fortsätta mina funderingar kring gårdagens kommunfullmäktige i Lycksele. Det blev en bra debatt runt motionen som Alliansen skrivit om att främja näringslivet och se andra möjligheter till driftsformer. I förväg visste jag hur argumentationen från den röda majoriteten skulle låta och till viss del blev det också så. En intressant vinkling kom upp när en av ledamöterna tyckte att vi skulle se möjligheter när en fråga om andra driftsformer kom upp på agendan. Min motfråga blev att kan inte vi som politiker ge rätt verktyg och de rätta förutsättningarna är det svårt för förslag att komma fram. Debatten avslutades som förväntat men jag uppskattar att det engagerade många och att vi fick en del nya inlägg som tål att funderas på.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.