Vi kan inte gå tillbaka!

Hur mycket media ska Miljöpartiet få. Ett parti som inte förstår att de sitter i regeringsställning, ett parti som inte har förstått att de måste ta ansvar för hela regeringens politik och inte agera som om de sitter i opposition. De är ett parti som säger sig stå för öppenhet och är måna om att alla kulturer, religioner och etniciteter är välkomna. De har inte förstått att de måste ha ett partiprogram med tydliga riktlinjer vad det innebär att vara medlem i Miljöpartiet. Den omtalade miljöpartisten Yasri Khan som inte ville hälsa på kvinnor är fortfarande medlem i Miljöpartiet och som företrädare tycker han att det är OK att inte hälsa på kvinnor, han tycker det är OK att vi inför särskilda tider på badhus för kvinnor. I Sverige har vi under lång tid arbetat för att uppnå jämställdhet, vi kan inte tillåta företrädare för etablerade svenska partier att förspråka en tillbakagång till något vi inte alls vill ha.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.