Ny samodrnare!

Mona Sahlin hamnade i blåsväder en gång till, detta blåsväder innebar att hon klev av sitt uppdrag som nationell samordnare mot extremism. Ny samordnare på den posten blir Hillevi Engström, tidigare minister i den moderatledda Alliansregeringen. Jag tycker att tillsättningen av Hillevi Engström är bra eftersom hon har en stor bredd och dessutom har hon en bakgrund som polis vilket kommer att vara till stor nytta för detta uppdrag. Det finns en stor utmaning att arbeta förebyggande för att undvika att unga människor hamnar i olika extrema nätverk och det innebär att arbetet måste ske ute i alla kommuner, i alla stadsdelar för att få bäst effekt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag minns vår diskussion och jag ser precis som du vad som händer i vårt land. Det är inte acceptabelt och jag upplever att vårt rättsväsende inte hänger med. Det är mycket som har ramlat ihop på grund av det stora antal flyktingar som kommit till vårt land

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.