Saknar social kompetens!

En majoritet av riksdagens partier inledde en överläggning om en gemensam bostadspolitik. Den planerade blocköverskridande överenskommelse som planerats har spruckit på grund av att en rad betydelsefulla frågor som investeringsstöd och statliga subventioner inte gick att kompromissa om. Det är givetvis olyckligt att den rödgröna regeringen och alliansens partier inte kan hitta gemensam politik men en förhandling innebär givande och tagande. Den nya bostadsministern Peter Eriksson (MP) uttryckte efter att samtalen avslutats” man kan leda en åsna till vattenkällan men man kan inte tvinga den att dricka” Vi får de ministrar vi förtjänar en som i detta fall saknar social kompetens.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Ett luddigt uttryck på en otroligt luddig minister som inte förstår sin position!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.