I dag avgörs det!

I dag går Storbritannien till valurnorna och ska genomföra en av de mest omdiskuterade folkomröstningarna. Ska landet lämna den Europeiska unionen eller ska landet stanna kvar, Kampanjen för och emot har lyft fram rader av argument som framförts av stora företrädare för de två alternativen och enligt opinionsinstitutens alla undersökningar så svänger det fram och tillbaka och det är ovisst ända fram till den sista rösten är räknad. Tidigare i veckan var det en övervikt för stanna, men det finns ingen säker prognos utan det gäller att med spänning avvakta resultatet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Basic Rules

    En rak fråga; ska Sverige begära omförhandling av dess EU villkor?
    Oavsett utgång bör detta bli en läxa för EU politiker och byråkrater om vi ska kunna hålla i hop Europa ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.