Inte helt genomtänkt!

Tydliga siffror från Skatteverket visar att sedan den rödgröna regeringen minskade Rot-avdraget till 30% har antalet företag som utför ROT arbeten minskat. Jämförande statistik från 2010 visar att det idag försvunnit nästan 700 företag och att många av de kvarvarande företagen varit tvungna att minska sina medarbetarstaber. Det är en trist utveckling och risken att antalet svarta jobb kommer att öka är stor säger branschföreträdare. Antalet köpare av ROT-tjänster har det första halvåret 2016 minskat med drygt 22 000 personer. En reform från den rödgröna regeringen som inte är helt genomtänkt!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Jan-Erik Vahlström

    En helt sund utveckling. Privata standardhöjningar skall inte skattesubventioneras framför andra. Regeringen har minskat på förmånen och målsättningen måste ju vara att helt avskaffa dessa. Kanske,enligt moderat ideologi, man även ur rättvisesynpunkt även skulle införa Brot så att även jag fick nyttja detta för t.ex reparation av min bil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.