Ett land utan förstånd!

Turkiet är ett land som vi har för avsikt att erbjuda medlemskap i EU, Turkiet är ett land som hela EU tecknat avtal med som ska ta hand om många av de flyktingar som kommer från krigshärjade länder. Turkiet är ett land som nu röstat för att avskaffa lagen som i dag gör det olagligt att ha sex med barn under 15 år. I Turkiet tycker man nu att det är OK att ha sex med en 12 åring bara det finns ett samtycke. Hur förväntas en 12-åring ge samtycke till sexuellt umgänge? I Turkiet har redan 3,5 miljoner barn ingått äktenskap och på senare år har allt fler föräldrar ansökt om att få gifta bort minderåriga döttrar. Nu behöver man inte ens ansöka om att gifta bort sina barn, nu är det lagligt. Turkiet ett land utan förstånd!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.