Mycket har hänt på 7 år!

Det är sju år sedan jag började blogga, det har hänt mycket under dessa år och jag kan fortfarande tycka att det är ett bra sätt att nå ut med mina åsikter. Vissa frågor leder till debatter men ofta är det flertalet som läser det jag skriver utan att lämna kommentarer. Det som inte har förändrats på bloggen är möjligheten att lämna kommentarer anonymt, helt anonym är man aldrig eftersom spår alltid lämnas kvar men bakom denna anonyma fasad är det betydligt enklare att uttrycka sig oförskämt, kränkande och i vissa fall rent elakt. Det är den trista baksidan med ett för övrigt spännande socialt media. Jag ser fram emot en fortsättning på bloggandet och att skapa debatt!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.