Satsa krut där det behövs!

Att bilda ett storNorrland är en prioriterad fråga för den röda majoriteten i Västerbottens Läns Landsting. Det pågår redan nu förberedelser för att 2019 slå ihop våra nordligaste län och bilda en stor region. En av konsekvenserna för Lycksele lasarett blir att man kommer att slå sönder en av de bäst fungerande klinikerna , ögon till en länsklinik och då rasera den positiva utveckling vi sett under så många år. Vad kommer det att innebära för alla patienter? Svaret är enkelt, sämre vård till högre kostnad. Ett StorNorrland kan inte vara en prioriterad fråga, lägg fokus på att lösa de utmaningar som vi har idag med kompetensförsörjning, en ekonomi i balans och arbetsmiljön.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.