Grattis Rickard till nya utmaningar!

Rickard Sundbom Lyckseles kommunchef har sagt upp sig, till förmån för ett nytt arbete. Jag kan inte göra annat än att lyckönska både Rickard och hoppas på en ny spännande utmaning på det nya arbetet. Kommunen har under hans ledning genomfört en stor omorganisation vilket har kostat både svett och tårar men jag tror att den har varit nödvändig och att det kommer att bli bra när den har satt sig ordentligt. Det är en stor utmaning att hålla fast i denna förändring och inte falla tillbaka i gamla hjulspår när drivkraften bakom förändringen efter nyår inte finns kvar. Vi har en utmaning att ha en ekonomi i balans och att balansera en rad olika förändringar är inte enkelt och det krävs en tydlig styrning och ledning för att få detta att fungera.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.