Vad hände med rapporten?

– Det dör cirka 15-25 kvinnor varje år genom våld inom nära relation. Det är betydligt fler än de som dödas i gänguppgörelser varje år men får betydligt mindre uppmärksamhet från polis, politiker och media, säger Carin Götblad, polischef i region Mitt. Hennes rapport som 2014 presenterade en rad åtgärder som enligt Götblad skulle minska våld i nära relationer har av någon anledning inte tagits upp till diskussion. Det är fler och fler kvinnor som anmäler brott men antalet brott som utreds visar på motsatta siffror. När kommer Götblads utredning att tas på allvar är en intressant fråga som kräver ett svar

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.