Varför har man inte ly(S)snat tidigare?

Det är märkligt hur Lars Olsson (S) och den röda majoriteten i Lycksele kommun nu framställer sig själv som räddarna av byaskolorna i debatten om en ny skolorganisation i Lycksele kommun. Alliansen i kommunen har hela tiden kört en tydlig linje att alla byaskolor ska vara kvar, vi ger en budgetförstärkning till skolorna och har satt ett lägsta elevantal för att skolorna ska kunna driva verksamhet. Dialog med berörda och föräldrar ska ske kontinuerligt för att skapa delaktighet. Lars Olsson (S) har i hela denna process varit tydlig med att alla byaskolor ska läggas ned. Nu vänder (S) blad och framställer sig som räddarna av byaskolorna när det under hela processen varit tvärtom. Lars Olsson säger att han nu har lyssnat på alla berörda, varför har han inte gjort det tidigare?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Sven

    Detta verkar vara en strategi S kör med, samma vad gäller Umeås byaskolor.
    Först lägga ner sen slå sig för bröstet och tvärvända .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.