Chockartat!

Vad är det som händer i världen? En chockartad känsla infinner sig när valresultatet står klart att Donald Trump är USA:s nästa president. De första som skickar gratulationer till USA:s nya president är Marine Le Pen, President Putin och Kuklux klan. USA har röstat fram en president som är en självgod rasist som inte skyr några medel att få sin vilja igenom. Jag trodde inte att detta kunde inträffa men nu står vi inför fullbordat faktum. Frågorna är oändliga och svaren få men farhågorna desto fler. Kommer USA att stänga sina gränser och bli så protektionistisk som Trump utlovat. Kommer USA att rubba världsbalansen? Jag är väldigt oroad över vad som kommer att hända.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

 1. otroligt

  Knappt orkat följa USA valet då jag trodde verkligen inte han skulle kunna vinna från tidigt stadie med hans uppförande och uttalanden
  Jag själv har alltid röstat socialdemokraterna men har funderingar på SD inför kommande val av olika anledningar som jag faktiskt kan känna att man skäms för…
  Tror inte att det ser ljust ut för Sveriges politik i nästa val

 2. Jonas E

  De som är snabba på att gratulera Trump – vet ju knappast om dom gynnas av honom eller inte….. Trump har ju varit så vag med vad han egentligen vill göra, då han har ju lovat allt åt alla utan att säga hur man ska kunna genomföra det – det går ju i praktiken inte göra allt som han har lovat………. så när verkligheten kommer ikapp Trump – det är då vi får se….

  Det mest oroande är ju att han är så lynnig – och det kan nog medföra en del överraskningar…. även för KKK, Le Pen och Putin, och konsekvenserna av en krock mellan Putins och Trumps lynne kan bli klart problematiska för omvärlden !.

 3. Basic Rules

  Hur känns det i dag då, med lite perspektiv. Vad synd att inte Merkel m.fl. var först ut. Slutsatsen är att än en gång har etablissemanget fått på käften, nu gäller samarbete i stället för oresonliga och lögnaktiga beskyllningar.
  Det är dags för oss européer att själva svara för vår säkerhet än att förlita på oss på enbart USA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.