Tuffa beslut!

I dag har vi sammanträde med Socialnämnden i Lycksele. En nämnd som spänner över ett otroligt stort område med verksamheter och som dessutom har den största budgeten jämfört med övriga nämnder. Det är en nämnd som inte alltid går att detaljstyra eftersom verksamheten rör människor med olika behov som växlar och plötsligt förändras. Enligt senaste Kommunfullmäktige får nämnden ett större tillskott i budget än övriga nämnder, trots det ser vi ett stort sparbeting framför oss för 2017. Det är en svår uppgift att lägga fram sparförslag eftersom konsekvenserna blir stora oavsett var vi lägger sparförslagen. Det kommer att bli tuffa diskussioner i dag för att hitta en så bra lösning som möjligt som gör så liten möjligaste skada

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.