Hur fortsätter vi utveckla verksamheterna?

För snart två år sedan tog vi ett beslut i Socialnämnden i Lycksele att vi skulle se över möjligheterna att driva Öregårdens äldreboende i Örträsk i annan driftsform. Det har tagit lång tid men nu är utredningen färdig och det är en gedigen utredning där alla har fått tycka till och där både positiva och negativa konsekvenser har analyserats. Slutsumman av denna utredning presenterades i Örträsk förra veckan och intresset från bygden var stort. Det var ganska tydligt att det inte är genomförbart att driva Öregården i annan driftsform eftersom intresset, engagemanget eller viljan inte finns. Det innebär att Öregården blir kvar i kommunalregi. VI kommer däremot att fortsätta diskutera med våra övriga verksamheter och använda oss av den utredning som gjorts för att se hur vi kan fortsätta utveckla befintlig verksamhet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.