Missnöjet kommer oavsett beslut!

Måndagens kommunfullmäktige i Lycksele var årets sista fullmäktige och det blev intressanta debatter inom många viktiga frågor. En stor sådan var investeringsbudget 2017/2018. Det är stora strategiska satsningar som ett i princip enigt fullmäktige tog beslut om. Behovet av investeringar är stort eftersom underhållet inte på långa vägar hållit måttet. Det är därför med förvåning som jag läser vad media fokuserat sin rapportering kring. Den stora nyheten är att fullmäktige har sagt ja till en kort provperiod på ett fåtal månader att öppna en del av gågatan för gångfartstrafik. Oavsett vad fullmäktige tagit för beslut hade missnöjet kommit. Ett nej hade gett kommentar om att kommunen inte satsar på näringslivet och ett ja ger kommentarer om dålig luft, helt oansvarigt etc. Ett beslut att testa detta under ett par månader är inte ett permanentande utan precis vad det låter som ett test.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Kristereo Granström

    Jag var åhörare på kommunfullmäktige och lyssnade på debatterna. Måste berömma dig då du är i talarstolen, klar och tydlig röst, inget mummel. ????

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Tack för positiv feedback. Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.