Vi är inne på fel väg!

Det har under en längre tid diskuterats om den rödgröna regeringens satsningar. Jag tycker det är på sin plats att istället ifrågasätta och se att vi idag behöver andra alternativ. För att Sverige ska fortsätta att utvecklas behöver vi ett livskraftigt företagande för att öka skatteintäkterna till bla vår välfärd. Vi kan inte försvåra för företag genom regelkrångel, höga skatter och avgifter som den rödgröna regeringen konstant gör. De stora skattehöjningar som föreslås på åkerinäringen är ett exempel på hur fel det blir när man inte ser konsekvenserna av de förslag som läggs utan bara ser till att driva igenom ökade skatteintäkter. Jag ser också behovet av ökade intäkter men det finns en rad andra sätt att göra det utan att slå hårt på företag som är plattformen för att Sverige ska utvecklas i rätt riktning.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Bergis

    Höjda skatter är en konsekvens av Fredrik Reinfeldts ”öppna era hjärtan” politik. Hade ni lyssnat på Sverigedemokraterna redan från början istället för att köra ända in i kaklet hade vi inte behövt höja skatterna nu och pensionärerna hade fått rejält påökt.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Och livet är svart eller vitt? Nej så enkla lösningar finns inte. Det är fortfarande en rödgrön regering som sitter vid makten som öppnat våra landgränser för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.