Nu får det vara nog med dumheter!

Dagens Industri skriver i gårdagens tidning att även den ideella välfärdssektorn drabbas hårt av det föreslagna vinsttaket. Trots att idéburna aktörer inom skola, vård och omsorg inte plockar ut en krona i vinst skulle många tvingas att sänka sina marginaler kraftigt. Det har fram till nu kommit in drygt 70 remissvar på Illmar Reepalus utredning vilket är ovanligt många. Reeplau skriver i en kommentar till alla oroliga företagare som driver verksamhet inom vård, skola och omsorg att de kan låna pengar i bank för att täcka den förlust som uppstår på grund av hans förslag. Nu räcker det. Jag tror inte mina öron att jag som företagare ska låna pengar i bank för att täcka förluster på grund av ett idiotiskt förslag som den rödgröna regeringen lagt fram. Det blir allt mer tydligt Sverige måste byta regering!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.