Inget är som väntans tider!

Det är intressant att se hur lång tid alla beslut egentligen tar. Nordiska rådet har under mandatperioden 2006-2010 drivit frågan om att avskaffa alla roamingavgifter inom Europa. Frågan började inom Norden men utökades snart till att omfatta hela den Europeiska unionen. Den 15 juni i år införs detta och det är intressant att se hur lång tid detta beslut har vandrat runt i alla korridorer. Det är ett positivt beslut för oss alla som bor i Europa att vi nu kan använda mobiltrafik till samma kostnad som vi idag gör i vårt hemland. Tidigare har det varit ett byte av pengar mellan de olika mobiloperatörerna vi har inom Europa. Ett bra förslag som äntligen landat i ett positivt beslut för oss alla.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.