Tack för det!

Återigen har den rödgröna regeringen fått ta tillbaka ett förslag. Det är ett förslag som aldrig borde ha lagts fram eftersom det var så tydligt att det skulle innebära stora negativa konsekvenser. Förslaget som regeringen denna gång dragit tillbaka handlar om kilometerskatt för tungtrafik. Detta förslag skulle innebära stora kostnader för våra svenska åkerier framförallt i norra delar av vårt land eftersom alternativa transportmedel inte finns i samma omfattning som i andra delar av vårt land. Förslaget om att införa kilometerskatt har engagerat många och med lite eftertänksamhet borde den rödgröna regeringen aldrig lagt fram förslaget.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.