Spännande tid väntar

I dag förväntas Storbritanniens premiärminsiter Theresa May använda sig av artikel 50 i EU:s fördrag och lämna in ansökan om utträde ur EU. Denna utträdes process väntas ta två år och vi kommer inte att se några direkta konskevenser av detta men på sikt kommer skillnaderna att framträda. De områden där skillnaden kommer att vara mest tydlig är import och export. Ett land som inte är med i EU har ett annat regelverk att förhålla sig till och det kommer att bli dyrare för andra länder att exportera till Storbritannien. Ett annat område som det också kan bli skillnad på är alla de människor som invandrat till Storbritannien, om två år gäller inte det gemensamma EU regelverket. En spännande tid väntar

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.