Spännande diskussioner på MQ raåd!

Idag och i morgon håller Moderatkvinnorna råd i Stockholm, en ny ordförande och en ny styrelse ska väljas och en rad motioner och propositioner ska diskuteras. De stora frågorna kommer att handla om vilken krisberedskap vi har i Sverige både i fredstid och i krigstid. Det finns många områden där vi saknar skydd och beredskap och där vi inte ens har tänkt tanken att sjösätta en plan. Det handlar även om en av våra stora utmaningar att få våra invandrade kvinnor snabbt ut på arbetsmarkanden. Vi står inför stora utmaningar med både kultur, religion och framförallt språkkunskaper. Vi är ett stort antal kvinnor samlade och det innebär att diskussionerna kommer att bli långa och många

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.