Moderatkvinnorna vill veta!

Modiga kvinnor i Saudiarabien ber om hjälp från ett land där omkring 15 000 000 kvinnor enligt lag inte är människor i verklig mening utan ägodelar. Samtidigt har Saudiarabien röstats in i FN’s kvinnokommission med uppgift att utveckla organisationens arbete med jämställdhet. Hur Sverige röstat mörkas av den så kallade feministiska rödgrönaregeringen. Vi Moderatkvinnor står upp för alla kvinnor oavsett var du kommer ifrån. Detta kunde lika gärna varit du eller jag men vi lever här och dom där. Utan frihet, Ett liv där kvinnor är underordnade. Där man inte själv får bestämma över sitt liv eller sin kropp inte ens sin egen vardag. Vi vill att Sveriges utrikesminister Margot Wallström berättar för oss hur hon valde att lägga Sveriges röst i omröstningen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. husse

    Precis som Du skriver är det. Så nog är det väl dags för S att bekänna färg på sin (feministiska?) politik. Eller är den kanske helt frånvarande precis som ett ansvarsfullt sätt att ta hand om migranter och asylanter ?? Det vill säga total avsaknad i frågan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.