Bra grundskydd!

Folkhälsomyndigheten presenterar en ny rapport som visar att 96% av alla barn i Sverige födda 2013 är vaccinerade. Det är en positiv trend och det är en trend som måste hålla i sig. Trender kommer och går där det dyker upp förespråkare mot vaccin och till grund har de en rad mer eller mindre seriösa teorier. Sverige har en grundstabilitet i denna höga grad av vaccinerade barn och jag tycker det är egoistiskt tänkt av de föräldrar som vägra att vaccinera sina barn. Det grundskydd som de flesta barn får genom vaccinering riskeras att urholkas om vi har de som väljer att inte vaccinera sig och därför är mottaglig för smitta och smittspridning.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.