I motvind bygger vi väderkvarnar för att skapa mer energi!

Den stora partisympatiundersökningen presenterades i går och spänningen var stor hur siffrorna skulle se ut. Inte helt oväntat hade siffrorna för (M) gått ned och det är inte något vi kan blunda inför. Nu gäller det att tydligare kommunicera ut den politik som (M) vill driva. Den stora politikutveckling som skett i partiet har vi varit för dåliga på att kommunicera ut till våra väljare och här finns tydliga förbättringspotentialer. Det pågår även ett stort inre arbete för att se hur vi kan förbättra kommunikationen och nå ut med budskapen på ett bättre sätt. Det innebär ett tuffare arbete om en förändring ska ske

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Leif

  Ni har det verkligen tungt. Först på hemmaplan, att ta ett steg mot nazisterna var verkligen ett misstag. Att ledningen missat varför ni hade makten i 8 år. Men det var ju lite för vänster för er gammoderater.

  Sen har ni Entreprenören i USA som visar hur er politik ser ut när den utförs med fullt mandat. Lycka till att förslava folket efter Trumps uppvisning i Moderat politik, Sverige FÖRST!

 2. Ove

  Hej.
  Tror det var klokt att ta bort Tomas, det var inte rätt man för partisekreterare. Har träffat honom för några år sedan och det var ingen positiv erfarenhet, han satt mest och tittade i telefonen trots att vi hade åkt ner.till Stockholm för en träff. Totalt ointresserad av vad vi hade att säga, men vi var väl ”lantisar” ….

 3. Bacic Rules

  SCB:s undersökning är väldigt upphissad, när stämde sen sist ?
  Det var YouGov som var bäst förra valet, vad vi kan konstatera är att siffrorna för olika partier mellan instituten växlat mycket, speciellt för S och SD. SD har högst inom de internet baserade instituten, där man slipper bli uppringd, vilket bör noteras.
  Du gör den klassiska missbedömningen ” vi har inte lyckats kommunicera budskapet”, om du tror på detta är det gonatt för er. Ni(M) har inget budskap, det som alltid varit ”högerns” kännemärke.
  Tacka vet jag kapten Bohman !
  Sen kom landsförrädaren Reinfeldt och förstörde allt…! Han likställde oss svenskar med vildar och allt främmande var så mycket bättre, tyvärr så talar sanningen helt annat språk, det västerländska och kristna länderna är vida överlägsna de muslimska. Vad har dessa åstadkommit utom terror, förtryck och ständiga religionskrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.