Då är det försent!

Flygskatten är omdiskuterad och starkt kritiserad av de flesta. Flygskatten kommer att drabba oss som bor i norra Sverige och det kommer att få konsekvenser för vårt näringsliv. I veckan har våra tre stora flygbolag gått ut med besked om att de kommer att flytta många av sina flygningar från Arlanda till andra städer i länder som inte har flygskatt. Konsekvenserna av detta kan vi bara ana. Det vi vet är att det inte blir positivt. På den massiva kritik som råder mot införandet av flygskatt så står finansmarknadsminister Per Bohlund lugnt i tv och säger att vi få avvakta och se vilka konsekvenser införandet av flygskatten får. Hur naivt är inte det, Per Bohlund när vi ser konsekvenserna då är det redan försent!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. Basic Rules

    När vår socialistregering kommer med förslag, som är så dåliga för Sverige, så ni samarbeta med det socialkonservativa SD !

  2. Olle

    Hela S politiken är ett hot mot näringslivet i hela Sverige, vi står riktigt dåligt rustade inför nästa dipp i ekonomin som kommer inom några år. Träffade Henrik Mitelman på en företagarträff för nån månad sen, hans syn på svensk ekonomi var svart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.