Jag och Elisabeth på besök!

Elisabeth Svantesson besökte sin gamla hemstad Lycksele i onsdags. Lycksele visade sig från den absolut bästa sidan med strålande sol och en spegelblank älv. Syftet med besöket var att besöka Skyttens äldreboende och träffa personal och boende och lyssna av hur deras vardag ser ut, arbetsmiljö, utmaningar och positiva delar av sin arbetssituation. Det var intressant att lyssna på hur medarbetarna stolt lyfte fram det ena mer positivt än det andra samtidigt som de pekade på de utmaningar som man ser. De stora utmaningar är att hitta personal med rätt utbildning, att antalet arbetsuppgifter ökat i antal och blivit allt mer komplexa. Positiva omdömen var den variation i arbetet som finns och den lojala arbetsgruppen. Sammantaget ett intressant besök

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.