Digital utveckling ett bra komplement!

Äldreomsorg är en fråga som ofta är i fokus både när det handlar om positiva och negativa områden. En sak vet vi med säkerhet att vi blir äldre och äldre samtidigt blir vi friskare och ställer högre krav på den äldreomsorg som erbjuds. Ska vi utveckla äldreomsorg så måste vi vara lyhörda för vilka behov som finns och även vara öppna för mer individuella lösningar för att äldreomsorgen ska bli så bra som möjligt. Ett område som starkt är på frammarsch är den digitala tekniken inom äldreomsorgen. Det handlar främst om digitala larm, sensorer, nattkameror och olika typer av mobila enheter. Jag tycker det är positivt att det sker utveckling och att vi ser möjligheter att använda den digitala teknik som finns som ett komplement inom äldreomsorgen för att kunna erbjuda så hög kvalitet som möjligt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.