Tveksam effekt!

Vi lever i en demokrati och det har sitt pris att kunna nyttja sin yttrandefrihet och tänka, tycka vad man vill. I allt högre takt skapar sociala medier plattformar för diskussioner och det ger även utrymme för hot och hat. Nu går kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) ut och säger att regeringen ska införa en handlingsplan för att politiker, journalister konstnärer mfl ska känna sig mer trygg i att använda yttrandefriheten. En handlingsplan ändrar i sak ingenting men kanske kan skapa bättre strukturer för hur man ska arbeta med dessa frågor. Jag tycker det är bra att frågan lyfts fram men om en handlingsplan är det som ska till är lite mer tveksamt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Leif

  Du glömde klistra in stycket där du berättar om hur DU tycker man ska lösa problemet. För du är väl inte ett TROLL som bara sitter och klagar på din blogg?

  Se så, publicera hur vi löser problemet nu.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tycker det är trist att du har så spydig och raljerande ton mot mig i alla dina komentarer. Det är min blogg och jag skriver det jag vill!

 2. Basic rules

  Då polisen inte klarar av de numera 23 utanförskapsområden med dess våld, utpressning mm, är knappast det bah kunke förespråkar angeläget. Men vad kan man vänta sig av en extremt stollig partner som mp.
  Hur länge ska rikspolischef Eliasson få fortsätta ! Lag och ordning är inte prio för regeringen och varför tillåts detta få ske- det ger inga bra vibbar från vissa partier inför kommande val !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.