Vi måste lära oss och se framåt

Den senaste veckan har varit minst sagt turbulent inom vårt Moderata parti. Det kulminerade i fredags när vår partiledare i en helt lysande presskonferens meddelade att hon inte längre såg det möjligt att vara partiledare. Jag tycker hela situationen är olycklig och det har varit svårt att kommunicera politiska budskap när fokus legat på personfrågor. Alla partier känner igen sig i vad som nu händer, inte minst (S) som på kort tid tvingades välja nya partiledare efter både Mona Sahlin och Håkan Juholt. Det är inte en situation som något politiskt parti vill befinna sig i, Det går inte att förändra det som varit men det går att lära och påverka framtiden.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Basic rules

    Moderaterna bör återgå till att vara ett högerparti. Hushållning av skattemedel, reducering av offentlig förvaltning och lägre skatter. Start försvar och marknadsekonomi och balanserad lägre flyttning invandring.
    Att slåss med c och L om vänsterliberalerna är direkt destruktivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.