Bra att vi tycker olika!

Tack och lov är vi olika som människor. Det är också bra att vi har rätt att tycka och tänka som vi vill, hur skulle vi annars kunna utveckla frågor om vi inte hade olika delar att bidra med. Förra helgen hade Moderaterna arbetsstämma i Örebro och som jag skrivit tidigare så var det många och långa spännande diskussioner. En av de debatter som jag upplevde som extra intressant var frågan om hur vi skulle ställa oss till digitalisering inom skolan. I den proposition som lagts fram stod det att vi skulle arbeta för att se ökade möjligheter att använda digitala hjälpmedel som ett komplement till ex kateder undervisning. Många av de äldre delegaterna var uppe och pläderade för att det var rätt utveckling medan Moderata ungdomsförbundet var negativ till en ökad digitalisering i skolan. Jag tycker det är intressant att vi äldre som gått igenom vår skolgång på ett ”traditionellt” sätt är mer positiva till digitalutveckling än de ungdomar som nyligen gått igenom skolan. Det är bra att vi tycker olika!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    beklämmande att ni ger er på svaga och fattiga medan ni ger en gräddfil till rika och företagare att utnyttja oss vanliga människor. Fy fan för er!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Nu räcker det från din sida! Du har inte förstått hur ett samhälle fungerar. Vi är alla beroende av att vanliga människor ges möjlighet till ett arbete hos en arbetsgivare som betalar skatt till vår gemensamma välfärdssystem. Om vi inte har företag som betalar skatt till våra system hade vi inte haft möjlighet att bedriva skola, vård och omsorg. Om du trodde att stat och kommun har en egen sedelpress så lever du i en fantastvärld. Nej du, vi är beroende av att alla betalar skatt för att vi ska få våra välfärdssystem att fungera. Du borde öppna ögonen och se hur världen utanför ser ut och kanske fundera ett varv till innan du tar på dig offerkoftan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.