Vi är utplottrade!

I lördags lyssnade jag på statsvetaren Stig-Björn Ljunggren. En klok person med stor erfarenhet av hur den politiska världen fungerar. Han var tydlig med att den politik som vi för idag inte riktigt har landat i den verklighet vi alla befinner oss i. Stig-Björn pratar om att vi idag är så ”utplottrade” vilket i stora drag innebär att vi har många strängar på vår lyra, vi är ständigt uppkopplade och har många kontakter igång samtidigt. Det var intressant att lyssna på hur han beskriver hur den politiska beslutsgången inte hänger med och ingen av de politiska partierna är riktgt med på tåget. Detta är givetvis ett kåseri av honom men till viss del har han rätt, vi är i en övergångsperiod hur vi kommunicerar våra politiska budskap, ska vi använda papperstidning, annonser, Facebook, andra sociala medier? Det kommer att bli en spännande valrörelse och se vem som träffar mest rätt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.