Säljer sin (S)jäl till (V)

Fredagens nyheter dominerades av den förväntade lagrådsremissen som tagit fram utifrån den ”röda skåningens” utredning. Denna lagrådsremiss som (S) redan vet inte kommer att passera riksdagen tas fram för att gå (V) till mötes och köpa deras stöd för en budget. Snacka om att sälja sin (s)jäl till (V) och skapa en massa arbete för något som ända inte kommer att bli verklighet. Jag tycker det är skrämmande att Stefan Löfven tycker det är ok att visa upp sin politik som en parodi. Det är skrämmande att man så lättvindigt säljer ut välfungerande verksamheter inom vår välfärd för att Jonas Sjöstedt och hans (V) anhängare ska få fortsätta sprida sin felaktiga nidbild om den svenska välfärden. Det är fruktansvärt att se hur de vrider på verkligheten för att den ska passa den röda ideologin där staten ska styra och ställa över allt där det är fult att utbilda sig och tjäna pengar, där det är bättre att alla går på bidrag istället för att arbeta och själv ta ansvar för sitt liv.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.