Bra med tydliga riktlinjer!

Jag tror på valfrihet och på att vi ska kunna välja det som passar mig bäst och får mitt s.k livspussel att fungera bäst. Jag har full respekt att vi lever i ett allt mer stressat samhälle och att vi har svårt att få ihop alla bitar i vårt livspussel. Kan vi hitta möjligheter som underlättar och förenklar är det bra men det får inte bli på bekostnad av något annat. Den rödgröna regeringen har tillsatt en utredning som ska se över hur nätdoktorer och digitala vårdcentraler fungerar. Jag tycker det är bra med alternativ och att vi använder den digitala tekniken på ett utvecklande sätt. En sak som har oroat mig och som jag är glad att regeringen lyft in i denna utredningen är förskrivningen av antibiotika. I Västerbotten är vi duktiga på att inte förskriva antibiotika om det inte är nödvändigt. Allt ska inte behandlas med antibiotika och om jag kontaktar en nätdoktor är det svårt att avgöra om antibiotika ska användas eller inte. Jag har träffat många som fått antibiotika utskrivet via en nätdoktor. Jag tycker det är bra att man gör en översyn inom detta område så att vi får tydliga riktlinjer.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    ” Jag har full respekt att vi lever i ett allt mer stressat samhälle ”

    Ändå är du verksam i ett parti som vill ta bort LAS. Vad tror du det gör med stressnivån hos dom som drabbas? Du är en hycklare när du uttrycker dig såhär. DU bryr dig inte ett jävla dyft om min stressnivå, jag har nämligen inte tillräckligt med pengar för att du ska bry dig.

    Snälla, avgå eller byt parti om du inte vill vara en hycklare, tveksamt att du har självinsikt nog!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Så otroligt tråkigt när en debatt inte kan föras på en nivå som är konkret och utvecklande. Att kalla mig hycklare leder inte dialogen framåt, snarare tvärtom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.