Utveckling är ett bra komplement!

Nyheter och förändringar tas emot på olika sätt, vissa av oss ser fram emot det med spänning och förväntan, vissa av oss är med skeptiska och avvaktande. Det finns inget rätt eller fel i hur vi hanterar förändringar. Vi har under lång tid fått information om att det är stora utmaningar inom hemtjänst/äldreomsorg i hela vårt land. Västerbotten ligger i topp när det gäller andel personal inom äldreomsorgen som vill byta jobb. För att klara av det utmaningar vi står inför så gäller det att se möjligheter och komplement till den vård och omsorg som bedrivs inom hemtjänst och äldreomsorg. Den digitala teknik som nu utvecklas och testas på en rad olika områden är spännande men vi måste alltid komma ihåg att tekniska/digitala lösningar enbart kan bli ett komplement till den vård och omsorg som bedrivs, den kan inte ta över det mänskliga mötet, den mänskliga kontakten.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Trovärdigt är det när man står för sina åsikter och inte gömmer sig bakom en anonym signatur!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.