Omgiven av idioter

Jag känner ibland att jag är omgiven av idioter, när jag redan har tänkt klart och är på väg in i planeringsstadiet och har allt i princip redan fixat. Jag är röd/gul, Mina medarbetare är inte så röda som jag är så de är långt bakom mig i min planering och mina tankebanor. Frustrationen växer och jag förstår inte varför de inte är lika entusiastiska som vad jag är. Ni som inte läst eller lyssnat på boken omgiven av idioter- gör det! Det är en otroligt spännande bok som beskriver olika personligheter och hur tokigt det kan bli när man inte inser vilka människor du ska kommunicera med och vilka människor du har omkring dig. Det är en bok som visar hur svårt det är med kommunikation och att ska man nå fram med sitt budskap så måste man fundera på vem mottagaren är och hur den reagerar. Jag ler igenkännande vid flera tillfällen när jag läser boken och kan med ett litet leende se vilken färg olika personer har och då förstår jag bättre reaktioner och mottagande.

Elisabeth Björnsdotter Rahm

4 kommentarer

 1. Leif

  ”omgiven av idioter” är alltid min känsla när jag går in och läser Moderaters bloggar. Världsfrånvända, hatiska små varelser.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Tyvärr är det du som
   är förlorare på kommentarer som du alltid har.

 2. Bergis

  ”Fredrik Reinfeldt” I idioternas land. ” Jag flyger ofta över den svenska landsbygden och det skulle jag vilja råda fler att göra. Där finns oändliga fält och skogar. Där finns mer plats än man kan föreställa sig. De som hävdar att landet är fullt, de bör visa var det är fullt,” Välkommen till idioternas hemvist. Elisabeth!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.