Kampanj i Åsele

Idag avslutas den stora marknaden i Åsele och jag och min kollega Edward Riedl fanns på plats för att kampanja, samtala och lyssna in åsikter och kommentarer. Fast solen var stekhet hela dagen så var det mycket människor på marknaden och många som stannade till och vill prata. Åsikterna var många men den fråga som var mest aktuell för de flesta är den höga skatten på drivmedel och hotet att förbjuda dieselbilar. Vi bor i ett län där många av oss är beroende av att köra bil till jobbet och de nya skatterna och bestämmelserna påverkar många i stor omfattning. Denna fråga är högaktuell och något som måste ändras när vi byter regering i höst.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.