Mullret hr tystnat!

Mullret och folklivet har tystnat och Motorveckan 2018 är över. Kan konstatera att arrangörerna haft en otrolig tur med vädret eftersom regnet kom först igår när allt var över. Det är ett stort och häftigt arrangemang som kräver omfattande planering. Det är betydelsefullt för hela kommunen att ett evenemang av denna storlek återkommer varje år och lockar allt fler besökande. Tråkigt är när det negativa ofta lyfts fram och man bortser från allt det positiva som Motorveckan innebär. I lördags blev jag kontaktad av ett par som ville viga sig samma dag och det var lite udda att cykla in på Ansia camping bland alla semesterfirare och viga ett par bland alla husvagnar. Det är också en del av Motorveckans tjusning!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.