(S)mutskastning är aldrig OK!

Det är 25 dagar kvar innan valet, förtidsröstningen öppnar den 22 augusti, det är ett intensivt spännande val som närmar sig. Stor del av kommunikationen med väljarna sker på sociala medier och det finns många fördelar med detta. Tyvärr missbrukas sociala medier och (S) i Västerbotten har verkligen trampat i klaveret och tagit en bild av (M) riksdagsledamot Edward Riedl och skrivit ett helt annat budskap, det är oerhört trist med en smutskastningskampanj istället för att framföra sina egna budskap. Ännu mer trist att vi har minsitrar som gillar inlägget och när hon får veta att det är ett fejkat budskap så reagerar hon inte på det och tycker det är okej med lite satir i valkampanjen. Jag kan aldrig acceptera att en valkampanj ska bedrivas genom smutskastning istället för att diskutera sakfrågor.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.