De(S)peration i valrörelsen!

Det har förekommit en rad fula påhopp på framför allt politiska företrädare för Moderaterna. Det är inte så en valrörelse ska bedrivas. Alla har rätt att uttrycka sin åsikt. Det är det som är grundfundamentet i en demokrati. En valrörelse ska inte innehålla satir och falska budskap spridda från andra partier. Väljarna har redan idag svårt att välja vilket parti de ska rösta på eftersom budskapen från de flesta partierna är samstämmiga. Jag läser i media om hur (S) företrädare på en nyskapad Facebook sida sprider rena lögner till våra invandrare. Det visar på en stor desperation när man måste ta till metoder som denna.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. Eva

    Du som ledare før ett parti kan ju omøjligen ta ansvar hur dina medlemmar uttrykker seg i det långa land, men det är bra att det kommer partiledelsen till känna så dom får sätta stopp. Tycker ni ska skärpa er alla och börja föra sakliga men givende diskusjoner. Det måste väl gå an och få fram budskapet utan och ta till alla konspirationsteorier och osanningar. Jag tror faktiskt inte alla människorna är bara ”goda” oansett om dom till hør moderaterna eller Socialdemokraterna. Ja det ser du ju på Metoo händelsen!Där är alla representert från alla samhällslag! Vad vill ditt parti föresten? Har ni nån samepolitikk? Vad menar ni om rovdjursfrågan, vindkraft, skogsdrift exempelvis.På tv sändningarna framstår ledarna för alla partier i Sverige som osakliga, desperata, ohøfliga, lite respekt før andra. Så framstår det från andra lands krønikør som følger debatten i Sverige! Det kan ju vara ett tankekors. En rektor før en av skolorna i Göteborg uttalar seg i Aftenposten ”att Sveriges politiker är mer upptagna av SD än och lösa Stora samhällsproblem i förorterna” så go on detta är verkligheten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.