Inte en mandatperiod till!

Nu är det 3 dagar kvar till valet och jag har stått en del i valstuga och pratat med väljare. Många väljare är oroliga för alla skattehöjningar som drabbar främst alla oss som bor på landsbygden och är beroende av att kunna köra bil. Vi har inte tillgång till lokaltrafik och kan därför inte nyttja andra färdmedel än den egna bilen. Att införa höjda skatter på vägar, biltrafik, drivmedel, att höja flygskatt, alla dessa skatter slår hårt för alla oss som bor i inlandet. Vi kan inte se nuvarande partier i regeringsställning en mandatperiod till, då är risken stor att vi får betala dyrt för att vi vill bo här. Så kan vi inte ha det!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Nils-Göran Baer

    Jag håller med dig att vi får betala allt för mycket skatt. Men med det nya skatteutjämning systemet som kommer att föreslås i oktober gynnar oss i inlandet eller hur? Så då får vi igen lite tillbaka, det blir väl bra?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.