(V) har en dålig attityd!

Idag har Socialförsäkringsutskottet debatterat Ekonomisk trygghet vid ålderdom samt för familj och barn. Två olika debatter med samma grundfundament att vi ska ha trygghetssystem som ställer upp för oss när vi behöver dessa och att vi alla ska ha möjlighet att använda oss av dessa trygghetssystem när behov så finns. Alla riksdagens partier redogjorde för sitt sätt att se på de utmaningar vi har och vissa presenterade även lösningar på de utmaningar vi står inför. Det var endast ett parti (V) som enträget stod i talarstolen och spred lögner, kastade oförskämdheter omkring sig och fick göra detta helt ostraffat. Att kalla den budgetmotion som M/KD lagt fram en blåbrun dynga tycker jag är att gå för långt. Man behöver inte hålla med i sak vad motionen innehåller men man får inte uttrycka sig hur som helst. Alliansens företrädare var tydliga med att våra samhällsutmaningar inta kan vänta på att vi har en övergångsregering och inte en övergångsriksdag och därför skjuter vi till resurser för att visa att vi tar ansvar. Att som (V) kalla detta för blåbrun dynga är inte så vi ska behandla varandra!

Elisabeth Björnsdotter Rahm

En kommentar

  1. Stefan

    En spade är väl en spade!? Det måste väl stå V fritt att ha en åsikt om denna budget. En budget som ÄR en skitbudget. Ni tar ansvar för era basväljare, men finansierar det genom att försämra för de ”mindre lyckligt lottade”. Och lite lånade pengar förstås. Eller kanske du kan ge ett exempel på någon post i denna budget som gynnar låginkomsttagare, sjuka och arbetslösa på de högavlönades bekostnad!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.