Djupt besviken över detta svek!

Jag har så svårt att förstå hur ett parti som grundade Alliansen genom Maud Olofsson nu väljer att slå sönder samarbetet och istället bli ett stödparti till Stefan Löfven. En statsminister som man så tydligt bidrog till att rösta bort. Hur kan (C) tro att de ska de ska få igenom sin politik i en S-regering tillsammans med det andra stödpartiet (V). Frågorna är många och jag kommer inte att förstå detta svek. Jag är djupt besviken och ledsen att (C) medvetet väljer att krossa Alliansen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

5 kommentarer

 1. Bergis

  Lugn i stormen. Vi vet inte hur Vänsterpartiet röstar ännu. Ska dom trycka grönt för en borgerlig regering tillsammans med Löfven? Eller trycker dom rött?

 2. Jörgen K

  Politik är att förvalta väljarnas förtroende, om det nu vore så i verkligheten så finns det många partistyrelser som blåst sina väljare, inte bara vid sista valet utan även tidigare. Att sedan för husfridens skull företrädare ute i landet står som fån med mössan i hand är kanske ännu mer bedrövligt !

  Vänsterns reaktion kan inte bli annat än att rösta nej till (S), på vilket sätt kan de annars kräva sitt varande? (S) blåser LO och med det kommer konsekvenser, (C) och (L) får väl fortsätta spela på kortsiktig plakatsymbolik, men lär begravs omedelbart under socialdemokraternas utredningsvansinne.

  Står vi inför nyval, vilka kommer då att klara spärren?

 3. erot

  Jag håller med dig till fullo,nu fick man se Lööfs rätta ansikte,hon är så maktgalen att hon går över lik med spikskor plus att hon är Bilderbergare och medlem i Trilaterala Kommissionen, Svenska folket är inget hon bekymrar sig över speciellt mycket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.